Villa V

Μέχρι 9 άτομα / 3 δωμάτια / 4 μπάνια

μέχρι 9 άτομα

2 σπίτια

Free Wi-Fi

Free Parking

Λεπτομέρειες

Η βίλα αποτελείται από δύο κτίρια και στο κέντρο έχουν πισίνα.

Στο πρώτο κτίριο που είναι διώροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια ένα σαλόνι και μια κουζίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 2 master υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Το πρώτο υπνοδωμάτιο έχει διπλό κρεβάτι (160×200) μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, TV και A/C. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει 2 μονά κρεβάτια (90×200) που μπορούν επίσης να συνδυαστούν με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι (180×200), μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα τηλεόραση και A/C.

Στο ισόγειο του πρώτου κτιρίου υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα σκεύη για την προετοιμασία των γευμάτων σας (φούρνος, κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, μηχανή εσπρέσο, βραστήρας, τοστιέρα, ψυγείο), μια μεγάλη τραπεζαρία. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος γωνιακός καναπές (280×230) που μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα. Διαθέτει και άλλο ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Επίσης διαθέτει A/C, TV, πλυντήριο ρούχων.

Το δεύτερο κτήριο διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Διαθέτει διπλό κρεβάτι (160×200) και κρεβάτι καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει στο σύνολο από 2 έως 3 άτομα. Διαθέτει επίσης μικρή κουζίνα με όλα τα βασικά σκεύη, μικρό ψυγείο, τηλεόραση και A/C.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει πισίνα με υδρομασάζ, χώρο bbq, wifi.

Σημειώσεις

  • Παιδιά όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτα.
  • Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
  • Check in από τις 15:00 έως τις 22:00. Check out πριν τις 10:00.
  • Βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος

Κάντε κράτηση απευθείας μαζί μας

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής / Ασφαλής κατάθεση / Αποκλειστικές προσφορές

Ελέγξτε διαθεσιμότητα
closeEpanek